Održana 10. supervizija stručnih djelatnika

U okviru projekta Udruge Srce „Aktiviraj se, razvijaj se“ sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda održana je 10. supervizija stručnjaka, koja je ujedno i posljednja u cijelom ciklusu supervizija. Supervozija je održana u Gradskoj vijećnici Sveti Ivan Zelina, 16.4.2021. godine.

Na supervizijama sudjeluju djelatnici Centra za socijalnu skrb Sv. Ivan Zelina i Dugo Selo, Grada Svetog Ivana Zeline, Udruge Srce i Krokoteksa.

Superviziju je vodila Ivana Vlahek Teskera, dipl. soc. radnica i licencirani supervizor.

Supervizija je bila usmjerena evaluaciji projekta i projektnih rezultata kroz čitavo vrijeme provedbe projekta. Stručnjaci su imali priliku dodatno posvijestiti koje su sve aktivnosti prethodile projektu te kako je provedbom projekta Udruga Srce, kao njegov nositelj, u potpunosti postigla zadane projektne ciljeve od kojih su najznačajniji upravo povezivanje stručnjaka iz lokalne zajednice koji rade s osobama s invaliditetom, kao i uspostava kvalitetne suradnje kao zalog za nastavak senzibiliziranja zajednice za zapošljavanje osoba s invaliditetom.