Radionica "Odnosi s javnošču"

U sklopu Udruge Srce "Aktiviraj se, razvijaj se" proveden je ciklus radionica "Odnosi s javnošću". Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta Aktiviraj se, razvijaj se, koji ima za cilj podršku u socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina, 1. veljače 2021. u prostoru Gradske vijećnice održana je radionica na temu odnosi s javnošću i medijskog nastupa. Time je završen cijeli ciklus radionice u ukupnom trajanju od 3 dana.

Polaznici radionice učili su o važnosti uspostavi odnosa s javnošću, saznali kako održavati kontakt s novinarima, naučili kako napisati priopćenje i kako dati izjavu za medije.

Edukacija je nastavak usavršavanja govornih i medijskih vještina koje su polaznici osvješćivali i jačali na prethodnoj radionici iste trenerice javnog i medijskog nastupa, Anita Tripalo, kao i ostalih tema važnih za odnose s javnošću o kojima su učili od komunikacijske savjetnice Branke Peurače.

Posebna pozornost dana je važnosti kontakta s medijima i tome što sve sadržava dobra objava za medije pa su polaznici o radionici sastavili i priopćenje, koje će organizator moći poslati medijima, uz fotografije i citate iz snimljene evaluacije.